Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ:

(+30) 2310 220502

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9.00 - 16.30

ΙΕΡΕΑ Π. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ 1

ΧΑΡΙΛΑΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 542 50

Email: camp@kalivas.net                                                                                            

 

ΟΑΕΔ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε λάβει, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το πρόγραμμα "Διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις" απο τον ΟΑΕΔ αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά και για το καλοκαίρι 2017.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΑΝΕΡΓΟΙ: Απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι η κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ να είναι ανανεωμένη τουλάχιστον 4 μήνες πριν την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


ΣΤΕΛΕΧΗ - ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ: Εδώ θα βρείτε την αίτηση στελέχους. Οι αιτήσεις θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας από 15 Μαρτίου έως 16 Απριλίου. Στη συνέχεια, θα ενημερωθείτε μέσω email σχετικά με τις συνεντεύξεις. Αιτήσεις στα γραφεία δεν θα γίνονται δεκτές.

Περισσοτερα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Εξοπλισμός κατασκηνωτή

Τι πρέπει να πάρω μαζί μου; Δείτε παρακάτω μια ενδεικτική λίστα προσωπικών ειδών με τα οποία θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο κάθε παιδί.

Υγιεινή & Ασφάλεια

Η προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η άριστη κατάσταση όλων των κατασκηνωτών. 

Για τους γονείς

Δώστε το σωστό παράδειγμα στα παιδιά σας, σεβόμενοι τις ώρες του επισκεπτηρίου για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος, γιατί κατασκήνωση σημαίνει πειθαρχία στην ομαδική ζωή.

Η τοποθεσία μας

Η Κατασκήνωση μας βρίσκεται στο όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Μεταμόρφωσης, στην Σιθωνία Χαλκιδικής. 

Γιατί να πάω κατασκήνωση

Πέρα από τη γνωριμία μου με άλλα παιδιά, τη διασκέδαση και την επαφή μου με τη φύση, η διαμονή μου σε μια πρώτη μικρή κοινωνία έχει πολλά να μου προσφέρει.

Ο χάρτης μας

Εξερευνήστε τους χώρους και τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης στον χάρτη μας.